İstanbul’da Denize Girilecek Yerler, Plaj Giriş Ücretleri 2024

KİLYOS PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

İstanbul Avrupa yakasının Karadeniz’e açıldığı yerde bulunan Kilyos, İstanbul’a yakınlığı sebebiyle, hafta sonu denize girmek isteyen İstanbullular, özellikle Avrupa yakasındakiler için ilk aklına gelen destinasyonlardan.

İstanbul’un en uzun ve en temiz sahil şeridi unvanına sahip Kilyos deyince ilk akla Kilyos Plajları geliyor. Kilyos’ta halk plajlarının yanı sıra beach club olarak isimlendirilen ve giriş ücreti ödeyerek girebileceğiniz pek çok plaj bulunuyor. Bu plajlarda yüzme, güneşlenme ve yeme içmenin yanı sıra deniz sörfü, uçurtma sörfü (kiteboard) gibi su sporları imkanları da mevcut. Aşağıdaki listede Tırmata Beach, Milyos Beach, Uzunya Beach, Solar Beach, Burç Beach ve Baykuş Plajı gibi en popüler plajlar ve güncel giriş ücretleri yer alıyor.

1 – TIRMATA BEACH

5000 kişi kapasiteli plajı 3000 araçlık otoparkı ile Tırmata Beach Kilyos plajları arasında geniş alanı ile dikkata çekiyor. Plajdan faydalanacak olan misafirlerden en az birinin bayan olması zorunluluğu ile aile konseptini ön plana çıkarması Tırmata’yı diğer plajlardan bir adım öne çıkarıyor. Bünyesinde bulunan restoranın fiyatlarının çevredeki benzerlerinden uygun olması bu plajın diğer bir avantajı. . Tırmata Beach’in güncel giriş ücreti hafta içi 550 TL, hafta sonu 750 TL. 0-6 yaş arası 1 çocuk ücretsiz. 7-12 yaş arası çocuk ücreti hem hafta içi hem hafta sonu 300 TL. Fiyata şezlong, şemsiye, duş, WC ve otopark ücreti dahil. Bayram, tatil ve resmi tatillerde hafta sonu uygulaması yapılıyor.

KİLYOS TIRMATA BEACH

Adres: Kumköy, Kilyos Cd. No:60, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 212 201 28 61

 

2 – MİLYON BEACH (ESKİ BABYLON KİLYOS)

Babylon Kilyos’un el değiştirmesi ile Milyon Beach olarak hizmet vermeye başlayan plaj, geniş çim alanı, temiz plajı, rengarenk minderleri ve başarılı müzikleri ve gün boyu süren aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Mekan sabahları kahvaltı mekanı, öğlen ve akşam yemeklerinde ise balık restoranı olarak hizmet veriyor. Tavla, kutu oyunları, satranç, lego,futbol, voleybol gibi aktiviteler keyifli bir gün geçirmenizi sağlıyor. Giriş ücreti hafta içi 300, hafta sonu 500 TL olan Milyos Beach’te 8 yaş üstü çocuklar tam ücrete tabiyken, 0-8 yaş için ücret talep edilmiyor. Fiyata şezlong, şemsiye, duş, WC ve otopark ücreti dahil.

kilyos_plajlari_babylon

MİLYON BEACH

Adres: Demirci, Kilyos Cd. No:11, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (212) 204 03 68 / 0 (530) 9151772

 

3 – UZUNYA BEACH

Kumsaldaki restoranında servis ettikleri taze balıkları ve köy kahvaltısı ile ön plana çıkan Uzunya beach kamping alanı ve doğa yürüyüş imkanı ile de dikkat çekiyor. 1000 araçlık otoparka sahip Uzunya’nın kendine özel korunaklı bir koyda oluşu da benzerlerine göre fark yaratıyor. Güncel plaj giriş ücreti kişi başı hafta içi 400, hafta sonu 600 TL. 0-12 yaş ücretsiz, 12 yaş üstü tam ücret alınıyor. Uzunya Beach’de 10000 TL karşılığında kart sahibi ile birlikte 1 yetişkin ve 2 çocuğun da girebileceği sezonluk kart da satın almak mümkün. Plaja dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmiyor.

kilyos_plajlari_uzunya

UZUNYA BEACH

Adres: Demirci Köy Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (212) 204 07 33

 

 

4 – SOLAR BEACH THERAPY

‘Kentli insan için kentte tatil’ konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Solar Beach tatil, deniz, güneş ve sporu aynı çatı altında sunuyor. Solar Beach 1 kilometreyi aşan geniş kumsalı, 2000 kişilik deck ve plajı, restoranları, barları,  partileri ile İstanbullulara konforlu bir yaz tatili yaşatmayı vadediyor. Solar Beach, yeni hizmete giren sörf kulübü, aroma terapi güzellik merkezi, evcil hayvan merkezi, sağlık merkezi, gym, marketler, mağazalar ve defilelerin yanı sıra atölye çalışmaları ve jet ski şampiyonaları gibi düzenlediği etkinlikler sayesinde de kentin eğlence ve olanaklarından vazgeçmeden kentten uzaklaşmak isteyenler için ideal bir tatil fırsatı sunuyor. Kişi başı giriş ücreti hafta içi 400 TL, hafta sonu 600 TL. 0-7 yaş ücretsiz. 7 yaş üstü tam ücrete tabi. Ücretlere şemsiye, şezlong, duş ve wc kullanımı dahil. Solar Beach’e dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmiyor. Bünyesinde restoran mevcut.

SOLAR BEACH THERAPY

Adres: Kumköy, Kilya Cad. No 32/34, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (212) 2011919 / 0 (533) 9674671

 

5 – ZUĞA BEACH KİLYOS

Geniş kumsallardan ziyade platform plajları tercih edenlerin Kilyos’ta bulacakları nadir plajlardan biri olan Zuğa Beach Kilyos sadece 150 kişi kapasiteli butik ve mütevazi bir plaj. Kumköy mevkiinde yer alan Zuğa aynı zamanda kahvaltı mekanı ve restoran olarak da hizmet veriyor. Plajdan faydalanabilmek için 2024 yazı itibariyle hafta içi 400 TL, hafta sonu ise 800 TL ödemeniz gerekiyor. İskele özelinde fiyatlar ise hafta içi 500 TL, hafta sonu 900 TL olarak belirlenmiş.

ZUĞA BEACH KİLYOS

Adres: Kumköy, Tahsiliye Cad. No:5, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (532) 7655541

 

6 – BAYKUŞ PLAJI

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kilyos Gümüşdere köyü tesislerinde faaliyet gösteren BAYKUŞ PLAJI  Kilyos’ta ailece gidip deniz ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz nezih plajlardan biri. Baykuş Plajı kumsalı, oldukça geniş güneşlenme terası ve aperatif yiyecekler satın alabileceğiniz kafe restoranı ile sabah saatlerinden gün batımına kadar açık bulunuyor. Özellikle Mimar Sinan Üniversitesi’ne destek misyonunun bir parçası olarak benzerlerinden ayrılan Baykuş Plajı, hem Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mensupları ve mezunlarına hem de dışarıdan gelen misafirlere hizmet veriyor. Baykuş Plajı’na giriş için hafta içi ve hafta sonu kişi başı 500 TL, öğrenciler için ise 200 TL ödemeniz gerekiyor. 0-7 yaş çocuklar ücretsiz.7 yaş üstü tam bilete tabi. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, kabin dahil. Otopark ücreti 50 TL

BAYKUŞ PLAJI

Adres: Gümüşdere Mahallesi, Sarı Çiçek Sk., 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (533) 0506510

 

7 – BURÇ BEACH

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından işletilen BURÇ BEACH, 2001 yılından beri Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampusu’nda faaliyet gösteriyor. Hem Boğaziçi mezunlarına hem de dışardan gelen misafirlere hizmet veren tesis, çoğunlukla Boğaziçi mezunlarının oluşturduğu kaliteli bir kitleye sahip olduğu için nezih ortam arayan aileler tarafından özellikle tercih ediliyor. Burç Beach’de  ister kumsalda şemsiyelerin altındaki şezlonglarda ister güneşlenme terasındaki minderlerin üzerinde plaj keyfi yapılabiliyor. BURC Beach Kilyos’ta kite board, katamaran, wind surf gibi su sporlarının yanı sıra beach volley ve beach soccer imkanları da bulunuyor. BÜMED üyeleri için hafta içi giriş ücretinin 250 TL, hafta sonu giriş ücretinin 400 TL olduğu Burç Beach için dışarıdan gelen misafirlerin hafta içi 400 TL, hafta sonu 600 TL ödemesi gerekiyor. Bu fiyata şezlong, şemsiye ve otopark ücreti dahil. 0-12 yaş ücretsiz. Mezunlar Derneği yönetimi el değiştirdiği için artık Burç Beach’te alkollü içecek satışı yapılmıyor.

BURÇ BEACH

Adres: Gümüşdere, Sarıtepe Kampüsü, 34470 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (212) 2030911 / 0 (530) 1430699

 

8 – BAMBOO BEACH

Kilyos’taki diğer alternatiflere göre daha gösterişsiz ve mütevazi olan Bamboo Beach fiyat anlamında da daha uygun. 2024 yazı itibariyle kişi başı hafta içi 250 TL, hafta sonu ise 400 TL ödemeniz gerekiyor. 0-6 yaş ücretsiz. Giriş fiyatına şezlong ve şemsiye dahil. Gün boyu otopark ücreti 80 TL. Plaj 08:30 ve 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

KİLYOS BAMBOO BEACH

Adres:  Kumköy, Tatlısu Cd., 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0 (533) 222 95 53

 

ŞİLE PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

İstanbul Avrupa yakasında oturanların ulaşım rahatlığı açısından Kilyos’u tercih ettiği gibi, Anadolu yakasında oturanlar da aynı sebepten ötürü Şile plajlarını tercih ediyor. Kilyos gibi Şile de kimi zaman berrak ve çarşaf gibi olan, kimi zaman da dalgalarla eğlenme imkanı sunan denizi ile İstanbulluları hafta sonları günübirlik de dahi olsa deniz keyfi için kendine çekiyor. Şile’deki plajlar dendiğinde ilk olarak Uzunkum Plajı, Ayazma Plajı, Ağlayankaya Plajı ve Kumbaba Plajı akla geliyor.

Şile Plajları Hakkında Detay Bilgiler, Güncel Giriş Ücretleri ve Fotoğraflar için tıklayın.

 

ŞİLE PLAJLARI

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için tıklayın.

 

RİVA PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

İstanbul’da Anadolu yakasında oturanlar ve Avrupa yakasında 2. Köprü civarındaki semtlerde oturanlar için en kısa sürede ulaşılabilecek plaj olan Riva Plajı diğer adıyla Çayağzı Plajı,  Beykoz ilçesinin Karadeniz’e bakan Riva semtinde yer alıyor. Plaj arkaya doğru geniş olmasına rağmen bir koy içinde bulunduğundan uzun bir plaj olmadığı için hafta sonları iğne atsan yere düşmeyecek kıvama gelebiliyor. Tüm Karadeniz sahilleri gibi deniz dalgalı günlerde bulanık olsa da durgun günlerde güzellik olarak Ege Akdeniz’i aratmıyor.

Riva Plajları ve Giriş Ücretleri İçin Tıklayın.

RİVA PLAJLARI

 

BÜYÜKADA PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

1 – BÜYÜKADA BELTUR PLAJI

Adaların İnsanı İstanbul’un kaosundan uzaklaştıran muhteşem doğasının ve atmosferinin güzelliği tartışılmaz. Yaz aylarında da bir vapur mesafesinde denize girip plajda güneşlenmek çok keyifli oluyor. Beltur’un Büyükada’da açılan 500 kişi kapasiteli plajına hem Bostancı’dan hem de Kartal’dan sağladığı ücretsiz tekne servisi ile maliyet anlamında büyük avantaj sağlıyor. Beltur plajları kafe menülerinin uygun fiyatı ile de ön plana çıkıyor.

Büyükada BELTUR Plajı hakkında bilgiler, ücretsiz tekne saatleri ve plaj giriş ücretleri için tıklayın.

BELTUR PLAJ BÜYÜKADA

 

2 – BÜYÜKADA YÖRÜKALİ PLAJI

Büyükada İskelesi’nde vapurdan indikten sonra iskelenin yanındaki ücretsiz tekne servisi ile 20 dakikada ulaşılan Yörük Ali Plajı’na giriş ücreti hafta içi 500 ₺, hafta sonu ve bayram günleri 700 ₺. Bu fiyata şezlong, minder, şemsiye, sehpa, emanet kasası, duş, soyunma kabini, wi-fi ve plaj kullanımı dahil. 0-5 yaş ücretsiz. 6-11 yaş %50 indirimli.

Yörükali Plajı’nın kumluk olması mekanı çocuklu aileler için bir adım öne çıkarıyor. Deniz içerisindeki atlama platformu ve mini kaydırak çocuklar tarafından çok seviliyor. Plaja kafe servisi de bulunan mekana dışarıdan yiyecek getirilmesine de izin veriliyor. 

Büyükada Yörükali Plajı’nda Adaların ilk ve tek lüks çadır deneyimi olan Büyükada Glamping de yer alıyor.

Büyükada Glamping hakkında detay bilgiler ve güncel konaklama ücretleri için tıklayın.

BÜYÜKADA YÖRÜKALİ PLAJI

BÜYÜKADA YÖRÜKALİ PLAJI

Adres: Nizam Mahallesi, Yörükali Mevkii Büyükada / İstanbul

Telefon: 0 (216) 382 73 41

 

3 – ANKA AYA NİKOLA BEACH

Büyükada’nın en yenisi Anka Aya Nikola Beach eski Aya Nikola otelinin ve plajının baştan aşağı yenilenmesi ile oluşturulmuş bir yepyeni bir tesis. Büyükada iskelesine yarım saat yürüyüş mesafesinde bulunan plaja diğer Büyükada plajları gibi tekne ile ulaşım çok daha rahat oluyor. 2024 yazı itibariyle kişi başı hafta içi 600 TL, hafta sonu ise 800 TL ödemeniz gereken plaj için rezervasyon alınmıyor. Bu ücrete şezlong, şezlong minderi, şemsiye, duş, soyunma kabini ve Büyükada iskelesinden gidiş-dönüş tekneyle ulaşım dahil.

ANKA AYA NİKOLA BEACH & HOTEL

Adres: Büyükada-maden, Yılmaz Türk Cad. No:181 Büyükada / İstanbul

Telefon: 0 (533) 5925403

 

4 – BÜYÜKADA BLUE BEACH

Büyükada İskelesi ve çarşısına en yakın mesafedeki plaj olan Blue Beach’e merkezden yürüyerek 10 dakikada ulaşılıyor. Blue Beach’in ayrıca merkezden ücretsiz sürat teknesi de bulunuyor. Geniş bir platform üzerinde arka arkaya dizilmiş şezlonglardan oluşmuş plajda kumsal alan yok ama deniz kumluk ve sığ bölümü de bulunduğundan çocuklu aileler için de uygun. Kişi başı güncel giriş ücreti hafta içi 500, hafta sonu 600 ₺. Buna şezlong, şemsiye ve duş kullanımı dahil. Mekana sadece erkek grubuyla girilmiyor. Blue Beach’te deniz içindeki salıncak ve hamak özellikle seviliyor. Mekanda yiyecek içeçek servisi de bulunuyor. 

BÜYÜKADA BLUE BEACH

BÜYÜKADA BLUE BEACH

Adres: Büyükada-nizam, Albayrak Sk., 34970 Adalar/İstanbul

Telefon: 0 531 336 07 65

 

5 – BÜYÜKADA NAKİBEY PLAJI

Nakibey Plajı 30 yılı aşkındır İstanbullulara hizmet veren bir aile işletmesi. Plaj girisindeki ‘Damsız girilmez’ levhasıyla bir aile plajı olduğunun özellikle altı çiziliyor. Yörükali Plajı kadar geniş bir kumluk alana sahip olmasa da Nakibey Plajı’nda da çocuklar için kumluk bir alan bulunuyor. Nakibey Plajı’na güncel giriş ücreti hafta içi ve cumartesi 500 ₺, pazar ve bayram günleri 700 ₺. 0-7 yaş ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim uygulanıyor. Nakibey Plajı’nın diğer bir avantajı servis teknesini beklemek zorunda kalınmaması çünkü mekana Büyükada iskelesinden yürüyerek 10-15 dakika , faytonla gitmeyi tercih ederseniz 5 dakikada ulaşılabiliyor. Mekanda aperatif yiyecekler servis edilen kafe restoran da mevcut.

 

BÜYÜKADA NAKİBEY PLAJI

 

Adres: Naki Bey Çıkmazı No:17 Büyükada / İstanbul

Telefon: 0 (216) 382 45 01 / 0 (536) 373 21 15

 

6 – THE ROOF BÜYÜKADA (ESKİ PRENSES KOYU PLAJI)

Büyükada Plajları arasında en sessiz, en sakin ve en izole plaj olan The Roof Büyükada kafa dinlemek isteyenler için birebir. Aynı diğer Büyükada plajlarında olduğu gibi buraya da iskelenin yanından kalkan ücretsiz servis tekneleri ile ulaşılıyor. Burası büyük bir plajdan ziyade minik bir butik otel ve otelin önündeki kayalıklar arasına gizlenmiş mütevazi bir plaj ve iskeleden oluşuyor. The Roof Büyükada’ya hafta içi giriş ücreti yok. Kaş plajlarında olduğu gibi kişi başı minimum 750 tl harcama yapmanız gerekiyor. Hafta sonları ise giriş ücreti 700 tl. Restoran harcamalarınız ekstra oluyor.  0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim uygulanıyor. 

 

Adres: Kamelya Sok. No:12  Büyükada / İstanbul

Telefon: 0 216 382 30 34

 

7 – BÜYÜKADA ESKİBAĞ PLAJI (HALİK KOY PLAJI)

Büyükada plajları arasında diğerlerine göre daha uygun bir giriş ücreti olan, adanın ilk plajlarından Eskibağ Plajı’na diğer pek çok Büyükada plajı gibi faytonla ya da Büyükada İskelesi’nden ücretsiz tekne servisiyle ulaşılıyor. Büyükada’nın en uzun plajı olan plaj 800 metre genişliği ile 400 kişilik kapasiteye sahip. Yörükali ve Prenses Koyu’na göre faytonla daha uzak ancak tekne ile daha kolay ulaşılabilir mesafede.  Plajın üzerindeki tepede kamp ve piknik alanı, kır gazinosu, cafe ve restoranlar bulunuyor. Temiz denizi ve sessiz ortamı ile Büyükada’nın en çok sevilen plajlarından. Giriş ücreti hafta içi ve cumartesi 400 ₺, pazar günü 500 ₺.  0-7 yaş ücretsiz, 7-12 yaş 300 tl.


Adres:
Sakarya Cd. No:5 Büyükada/İstanbul

Telefon: 0 (216) 382 23 36

 

9 – BÜYÜKADA NİZAM PLAJI

Yirmi yıl öncesine kadar kayıkhane olarak kullanılan, sadece ada yerlilerinin bildiği, denize cephesi diğer Büyükada plajlarına göre dar olan Nizam Plajı’nda şezlong başına hafta içi 300 TL, hafta sonu 400 TL talep ediliyor. İnce ve uzun bir iskeleye sahip olan plaj diğer Büyükada plajlarına göre daha uygun giriş ücreti ile dikkat çekiyor. Nizam plajına dışarıdan yiyecek ve içecek kabul ediliyor. İçeride soft içecek satışı da mevcut.

Adres: Büyükada-nizam, Kırlangıç sokak No 2/a Büyükada/İstanbul

Telefon: 0 (545) 377 63 62

 

 

HEYBELİADA PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

Büyükada gibi İstanbul’a bir vapur mesafesindeki Heybeli Ada’ya da Avrupa Yakası’nda oturanlar Beşiktaş ve Kabataş’tan, Anadolu Yakası’nda oturanlar ise Bostancı ya da Kadıköy’den kalkan vapurlar ile ulaşabiliyor. Ada Beach Club, Aqua Green Beach Club, Alman Koyu ve Akvaryum Plajı Heybeliada’nın popüler plajları. 

Heybeliada Plajları Hakkında Detay Bilgiler ve Güncel Giriş Ücretleri için tıklayın.

 

BURGAZADA PLAJLARI

İstanbul’a sakin bir adadan bakmak isteyenlerin tercihi olan ve Sait Fait Abasıyanık ile anılan Burgazada, Heybeliada ve Kınalıada arasında bulunuyor. Kızılçam ormanıyla kaplı adadaki ağaçların bir kısmı 2003 yılında çıkan bir yangında kaybedilmiş olsa da,  sakinliği, çam ormanları, güzel sahili ve tarihini yansıtan ahşap evleri ile İstanbul’un en sevilen adalarından biri olarak yerini koruyor. Burgazada yaz aylarında İstanbullulara, diğer adalar gibi,  bir vapur mesafesinde denize girebilme imkanı sunuyor. 

Burgazada Plajları, Güncel Giriş Ücretleri ve Fotoğraflar İçin Tıklayın.

BURGAZADA HALK PLAJI

 

KINALI ADA PLAJLARI

Prens Adaları’nın en küçüğü olan Kınalıada da İstanbullulara bir vapur mesafesinde plaj ve deniz keyfi sunuyor. Kumluk Plajı, Noya Beach, Teos Boncuk Plajı, Ülker Plajı, Ayazma Kamos Plajı ve merkezdeki İskele Plajı Kınalıada Plajları’nın başında geliyor.

Kınalıada Plajları ve Güncel Giriş Ücretleri için tıklayın.

KINALIADA NOYA BEACH

 

CADDEBOSTAN VE SUADİYE PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ 

Biri ücretli olmak üzere toplam 3 adet halk plajından oluşan Kadıköy Belediyesi’ne bağlı Caddebostan Plajları İstanbul’da Anadolu yakasında Kadıköy civarında oturanlar için en kolay ulaşılabilen plaj olma özelliği taşıyor. Caddebostan Plajlarının her üçünde de şezlonglar, şemsiyeler, soyunma kabinler, duşlar ve can kurtaran kuleleri, WC ve büfe bulunuyor.  Kumluk olan plajlar çocuklu aileler için de oldukça uygun. Plaj alanının gerisinde ağaç gölgesinde piknik yapabileceğiniz geniş yeşil alanların da bulunması büyük avantaj. 

Caddebostan ve Suadiye Plajları Hakkında Detay Bilgiler ve Güncel Giriş Ücretleri için  tıklayın.

 

FLORYA PLAJLARI VE GİRİŞ ÜCRETLERİ 

İstanbul’un en eski plajlarından biri olan ve Atatürk’ün denize girerken fotoğraflarının da çekilmiş olduğu Florya Güneş Plajı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletiliyor. 800 metre uzunluğundaki plaj yaz aylarında İstanbullulara şehrin içinde denize girme imkanı veren plajların başında geliyor. Florya Güneş Plajı’nda 2 adet cankurtaran kulesi, 1500 adet şezlong,1500 adet şemsiye, 42 adet WC, 234 adet soyunma kabini, 48 adet duş,  2 adet büfe, 228 adet emanet dolabı ve 300 araçlık otopark alanı bulunuyor. Florya Güneş Plajı’nda plaj voleybolu ve müzik yayını da ayrıca mevcut. Denizi sığ ve zaman zaman da yosunlu olan plaja hafta sonlarında oldukça kalabalık olduğu için hafta içi ya da hafta sonu erken saatlerde gidilmesi tavsiye ediliyor. Girişi ücretli olduğu için Güneş Plajı birkaç yüz metre ötedeki Menekşe Plajı’ndan daha iyi bir kaliteye sahip.

Florya Plajları ve Güncel Giriş Ücretleri için tıklayın.

 

SARIYER ALTINKUM KADINLAR PLAJI

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Rumeli Kavağı’nda bulunan Altınkum Kadınlar Plajı tamamen bayanlara ayrılmış, erkek sinek dahi giremiyor:) Plaj bünyesinde çalışan herkes, büfe çalışanları, cankurtaranlar dahil hepsi bayan. Plajın etrafı branda ile çevrili olduğu için dışarıdan da görünmüyor. Sarıyer Altınkum Plajı’nda hem plaj hem de denizin içi tamamen kum. Zaten plaj ismini altın renkli bu kumdan alıyor. Plaja yiyecek ve içecekle giriş serbest. Bayanlar sarmaları börekleri getirip ortamı adeta altın gününe çeviriyor:) Plajda masa sandalye, cankurtaran, soyunma kabinleri, sağlık kabini ve duşlar bulunuyor. Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı hafta sonu çok kalabalık olduğu için hafta içi gidilmesi tavsiye ediliyor.

Sarıyer Altınkum Plajı Güncel Giriş Ücreti, Servis Bilgileri ve Fotoğrafları için tıklayın.

 

 

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için tıklayın.

 

1 Comment

  • Ogün Yücel dedi ki:

    Çok saçma Beylikdüzü’nde oturuyorum ve burda da birsuru denize girilebilicek yer varken bunların hiç birinden bahsetmemiş siniz hatta bı kaç örnek veriyim.size büyükçekmece sahil,Gürpınar sahil,Kumburgaz ,Mimaroba vs vs bunalrdan da bahsedin bı zahmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir