Prens Adaları’nın en küçüğü olan Kınalıada da İstanbullulara bir vapur mesafesinde plaj ve deniz keyfi sunuyor. Kumluk Plajı, Noya Beach, Teos Boncuk Plajı, Ülker Plajı ve merkezdeki İskele Plajı Kınalıada Plajları’nın başında geliyor. Aşağıdaki listede Kınalıada’daki bu plajların özellikleri ve giriş ücretleri bulunuyor.
1 – KINALIADA TEOS RESTAURANT & BEACH CLUB (BONCUK PLAJI)
Adanın merkezindeki konumu ile ön plana çıkan Teos Beach Club hem restoran hem de plaj olarak hizmet veriyor. İstanbul’u karşınıza alıp denize girmek ve sakin ortamda yemek içmek için iyi bir alternatif oluşturan Teos Beach Club’ı genelde aileler ve çiftler tercih ediyor. İskelesinden ya da çakıl plajından denize girilebilecek tesisin 2025 yazı itibariyle giriş ücreti kişi başı hafta içi 700 TL, hafta sonu ise 1000 TL. 10 yaşa kadarki çocuklardan ücret alınmıyor ancak şezlong da verilmiyor. Tahta masaları ile hoş bir ambiyansa sahip Teos Restaurant’ın menüsünde hem serpme kahvaltı, hem hamburger, tost gibi aperatifler, hem de meze ve balık çeşitleri bulunuyor.
Adres: Kınalı Çarşı Cd. No:63, 34977 Kınalıada/İstanbul
Telefon: 0 (532) 6514410

KINALIADA TEOS RESTAURANT & BEACH
2 – KINALIADA NOYA BEACH
İstanbul’a bu kadar yakınken bir o kadar da uzak hissedeceğiniz Noya Beach, Kınalı Ada’nın Ayazma Koyu’nda, Eskiden Kamos Beach olan plajda yer alıyor. Gündüz plaj olarak hizmet veren tesisin bünyesinde barındırdığı Yuka Beach Bar’da akşama doğru deniz müzik ve dans ile buluşuyor. Doğa ile iç içe olan Noya Beach’in plaj kapasitesi 300 şezlong, ayrıca kendine özel havuzu da bulunuyor.
Noya Beach Güncel Giriş Ücreti ve Fotoğraflar için tıklayın.

KINALIADA NOYA BEACH
3 – KINALIADA ÜLKER RESTORAN & PLAJ
Adanın İskele’ye göre tam ters tarafında bulunan Kınalıada Ülker Restaurant, Teos gibi hem plaj hem restaurant olarak hizmet veriyor. Ancak buranın avantajı şu, plaj kullanımı için giriş ücreti alınmıyor. Ülker Plajı’nda şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz kişi başı 400 TL ödemeniz gerekiyor. Bu fiyata WC, duş, soyunma kabini kullanımı dahil. Ancak şezlong ücreti ödemeden sadece restoranda oturup denizden faydalanmak da mümkün. Ülker Restaurant’ın menüsünde ızgara çeşitleri, sigara böreği gözleme, patates kızartması aperatif yiyecekler, alkollü alkolsüz içecekler bulunuyor.
Ülker Plaj ve Restoran’a iskeleden ya da adanın içinden yürüyerek 30-40 dakikada ulaşılabiliyor. Adanın içinden gidildiğinde mesafe daha kısa ama yokuşlu, sahilden gidildiğinde düzayak ama daha uzun bir yol sizi bekliyor. Ülker Plajı için belirli saatlerde ücretsiz tekne servisi de bulunuyor. Deniz pek çok ada sahili gibi taşlık. Deniz ayakkabısı getirmekte fayda var. İskeleden girmek de diğer bir çözüm.
Adres: Ufuk Sokak No 25, Kınalıada, Istanbul
Telefon: +90 216 381 40 13

KINALIADA ÜLKER PLAJI
4 – KINALIADA İSKELE PLAJI
Kınalıada’daki ücretsiz halk plajı olarak ilk akla gelen İskele Plajı vapur iskelesinin sağında ve solunda yer alıyor. Giriş ücretinin alınmadığı plajda şemsiye ve şezlong kirası için kişi başı 400 TL ödeniyor. Kınalıada’nın genelinde olduğu gibi taşlık bir sahile sahip olan plajdan Kınalıada’ya gidip gelen vapurları izlemek de keyifli oluyor.

KINALIADA İSKELE PLAJI
5 – KINALIADA MİA BEACH (ESKİ KUMLUK PLAJI)
Kınalıada’nın genelinde olduğu gibi taşlık bir sahile sahip olan Kumluk Plajı denizi sığ olduğu için çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Kınalıada İskelesi’nden ücretsiz teknelerle ulaşılabildiği gibi Mia Beach’e iskeleden 12 dakikada yürüyerek de gelinebiliyor. Plaj bünyesindeki kafe restorandan aperatif yiyecek içecek alınabiliyor. 2025 yılı itibariyle giriş ücretinin hafta içi 500 TL, hafta sonu ise 600 TL olduğu tesiste duş, şezlong, şemsiye, WC, masa-sandalye, soyunma kabini, Kınalıada iskelesinden tekne servisi de bu fiyata dahil ediliyor. 0 – 7 yaş için ücret alınmıyor.
Telefon: 0 (216) 381 53 37

KINALIADA MİA BEACH
Gezenti Anne’yi İnstagram’da takip etmek için tıklayın.
Adalar’da Denize Girilecek Yerler, Plajlar ve 2025 Yazı Giriş Ücretleri
İstanbul’da Denize Girilecek Yerler, Plaj Giriş Ücretleri 2025
Merbaha Öncelikle yazınız için çok teşekkür ederim acaba istanbulda gittiğim bu tarz bir kadınlara özel plajınız mevcut mu ve deniz’i hakkında biraz daha bilgilendirebilirmisiniz.
Sariyer de altınkum kadınlar plajı var giriş kişi başı 250 tl güvenilir geçen haftasonu annem ve yengemleri götürdüm , giderken yanınızda yemeğinizi götürün yemek yemek için masalar mevcut sabah 8 akşam 18.00 arası calışıyor