İstanbul’da Kayak ve Kızak, SNOWPARK Nerede? Nasıl Gidilir? 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Torium AVM’de yer alan Türkiye’nin ilk kapalı kar eğlence merkezi Snowpark, 4 mevsim kesintisiz kayak ve kızak keyfi sunuyor. Her ayrıntısı özenle tasarlanan eğlence parkında,  gerçek kar kullanılıyor. En düşük kar kalınlığı 50 cm olan Snowpark’ta kar keyfi maksimumda yaşanırken, kış sporları için de ideal bir ortam sağlanıyor.

Haftanın her günü açık olan Snowpark’ta snowboard, kayak gibi kış sporları ile  snowtubing ve snowrafting gibi eğlenceli aktiviteler sizi bekliyor. Kar oyun ve yürüyüş alanları, asma köprüler, buz mağaraları şehir hayatında farklılık arayanlara yepyeni deneyimler yaşatıyor. Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinden ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, dileyenler kayak ve snowboard eğitimleri de alabiliyor. Kış sporlarına ait her türlü ekipmana sahip merkezde, istenilen kayak malzemesi anında temin edilebiliyor. Her mevsim, istedikleri anda kar keyfini yaşayabilmeleri için girişte ziyaretçilere soğuk havaya uygun bot, mont ve eldiven veriliyor.

istanbulda_cocuklarla_kar_kizak_keyfi_snowpark

İSTANBUL’DA ÇOCUKLARLA KAR VE KIZAK KEYFİ

SNOWPARK NEREDE? NASIL GİDİLİR?

İstanbul’un orta yerinde, E-5 üzerinde, Haramidere mevkiindeki TORIUM AVM’nin içinde. Snowpark’a özel aracınız ile e-5 üzerinden, Metrobüs ile de Beylikyüzü yönündeki Saadetdere durağında inerek ulaşabilirsiniz.

SNOWPARK 2023 GİRİŞ ÜCRETİ (BİLET FİYATLARI)

1 kişi 185 TL

 2 kişi 325 TL

3 Kişilik Aile Paketi 375 TL

(Anne +Baba ve Tek  Çocuk. Çocuğun 2-12 Yaş aralığında olma zorunluluğu var.)

4 Kişilik Aile Paketi 475 TL

(Anne +Baba ve 2 Çocuk. Çocukların 2-12 Yaş aralığında olma zorunluluğu var.)

ÇOCUKLARLA SNOWPARK DENEYİMİMİZ

Daha önce Dubai’deki Emirates Mall’da görüp bayıldığım Snowpark konseptinin artık İstanbul’da olduğunu öğrenmemden çok kısa bir süre sonra soluğu Torium Snowpark’da alıyoruz. Tüm gün boyunca İstanbul’da kar ve kızak keyfinin tadını çıkarıyoruz.
 Anadolu Yakası’ndan İstanbul’un diğer ucuna, Halkalı’ya iki çocukla gitmek başta gözümü korkutsa da toplu taşımaya alışkın olmayan çocuklarımla metrobüs hafta sonu erken saatlerde oldukça sakin olduğu için rahatlıkla Torium AVM’ye ulaşıyoruz. Snowpark’ a girerken görevli ağabeyden bot, mont, eldiven ve kaskımızı alıyor, değiştirdiğimiz eşyalarımızı oradaki dolaplardan birine kilitliyoruz. Kar montumuzu giyip eldiven ve kaskımızı takıp Snowpark’ın kapısından içeriye adımımızı attığımız anda bizi buz gibi bir hava karşılıyor. Kar soğuğunu unutmuşuz gerçekten, şaşırıyoruz. Soğuğunu unutmuş olsak da karı o kadar özlemişiz ki her yere dokunuyor, gördüğümüz her kar figürüne sarılıyoruz.
Biraz ilerlediğimizde yukarıdan aşağı doğru uzanan yanyana 5 parkurdan simitle kayan çocuklar ve ailelerini görünce bizimkiler sevinçten deliye dönüyor, üçümüz de birer simit kaptığımız gibi koşar adım tepeye çıkıyoruz ve macera başlıyor. Bu eğlence beni çocukluğumuzda apartmanın önündeki yokuştan aşağı kaydığımız günlere götürüyor, bayılıyorum.
Dört beş kere buradan kaydıktan sonra bir üst seviyeye geçiyor ve dönen bir parkuru olduğu için biraz daha uzun süren kaydırağı deniyoruz. Bu da çok eğlenceli. Kaymaya doyduktan sonra biraz basket oynuyor, bir iki poz daha alıyor ve artık üşümeye başladığımız için Snowpark alanından çıkıyoruz.
Girmemiz ile çıkmamız arasında yaklaşık bir saat gibi bir süre geçiyor. Her anı dolu dolu bir saat… Kendi kıyafetlerimize ve sıcacık ortama kavuştuğumuzda onca yorgunluktan sonra dinginleşiyor sıcak çayımı yudumlarken içimi de sıcacık bir huzur kaplıyor… Torium AVM’de yapacaklarımız bununla sınırlı değil. Hep birlikte bir üst kattaki kelebekler sergisine çıkıyor bir tırtıldan kelebeğe giden aşamaları çocuklarla birlikte yaşayarak öğreniyoruz.
Tırtıl iken sürünerek başlayan maceramız kelebek olup uçarak sona eriyor. Bir ara örümcek olup ağa tırmanıyoruz ama onun kelebekle bağlantısının ne olduğunu çok net hatırlayamıyorum:) Güzel bir gün daha sona eriyor.

TORIUM AVM İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Saadetdere Mah. E-5 Üzeri Haramidere/İstanbul
Telefon: 0 (212) 6999050

 

Gezenti Anne’yi İnstagram’da takip etmek için tıklayın.

 

Türkiye’nin En İyi 5 Kayak Merkezi

İstanbul’da Çocuklarla Hafta Sonu Gidilecek 40 Yer ve 2023 Giriş Ücretleri

1 Comment

  • Seda dedi ki:

    Sayenizde izmirden geldik ve super bir gun gecirdik:) yalniz metrobusle saadetdere degil HARAMIDERE SANAYI duraginda inilecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir