Osmangazi Köprüsü sayesinde İstanbul’dan sadece 1 saatte ulaşabileceğiniz Bağdat Resort,Yalova Altınova mevkiinde yer alıyor. Bağdat Resort yeşile bezenmiş dağlar ve dereler arasındaki, oldukça modern dekore edilmiş bungalov evlerde doğanın kalbinde konforlu bir tatil imkanı sunuyor.
Orman içinde hobit evlere, şömineli bungalovlara ve restorana sahip tesiste yaz aylarında geniş havuzunda yüzme imkanı da bulunuyor. Tesisi Sapanca’daki benzerlerine göre ön plana çıkartan diğer bir yönü ise Bağdat Resort’un yakınında bulunan 20 km’lik doğa yürüyüşü parkuru. Bu parkur boyunca derelerden geçmek, mantar avına çıkmak, temiz havayı solumak ve kuş sesleri ile huzura kavuşmak mümkün.
Bungalov evlerde mini buzdolabı mevcut ancak mutfak yok. Konaklama ücretine sadece kahvaltı dahil. Öğle ve akşam yemekleri alakart olarak restoranda servis ediliyor.
BAĞDAT RESORT GÜNCEL KONAKLAMA ÜCRETLERİ
🏡Hafta içi tek gece 2 kişi bungalov 1’de 1.300 tl, hobbit ev 1.200 tl, dere manzaralı deluxe 1.300 tl, butik otel 1.100 tl.
🏡Bungalov 2’de 4 kişi hafta içi tek gece 2.200 tl, hafta sonu tek gece 2.500 tl, 2 gece 4.500 tl.
🏡Hafta sonu tek gece bungalov 1’de 2 kişi 1.800tl, hobbit ev 2 kişi 1.500tl, dere manzaralı deluxe 1.800 tl, butik otel 2 kişi 1.300 tl.
🏡Hafta sonu iki gece bungalov 1’de 2 kişi 3.000 tl, hobbit ev 2 gece 2 kişi 2.700 tl, butik otel 2 gece 2 kişi 2.200 tl.
🍳Tüm fiyatlara serpme kahvaltı dahildir.
Tesiste Gezenti Anne’yi İnstagram’da takip edenler için %10 indirim uygulanıyor.
BAĞDAT RESORT FOTOĞRAFLARI
BAĞDAT RESORT İLETİŞİM BİLGİLERİ
0 (532) 7253086